Tekan butang like tau :)

5 Jun 2013

Manipulasi Pagi Buta



Haha bosan tahap dewa dah dayat pagi buta ni, baru lepas install template yang dayat design. 1 hari berkurung dalam bilik (still makan minum dan mandi ye :P). ingat nak layan movie je tadi tapi tak jadi  sebab tiba ternampak member post gambar dia edit lebih kurang macam ni, idea pun tengah banyak dekat kepala so dayat edit je lah pastu kasi dekat dia >.< , Idea dicetus dari cerita ''Bikers Kental'' ! sesiapa yang dah tengok mesti tau kot :D 







1 comment:

Shafina Othman said...

Amboi. Comeynya blog ni. Kemas. Hihi.

Mungkin korang suka cerita dayat yang ni?