Tekan butang like tau :)

6 Jun 2013

Sinopsis Filem KIL


Filem KIL


Sinopsis Filem KIL

Akil (KIL) adalah seorang lelaki muda tertekan muda yang mempunyai kecenderungan untuk membunuh diri. Tetapi, dia tidak pernah boleh membawa dirinya untuk membunuh diri. Cubaannya untuk membunuh diri sentiasa gagal sehingga dia menemui penyelesaian yang sempurna: agensi pembunuhan aneh yang membantu membunuh orang membunuh diri. KIL bersetuju dengan syarat-syarat syarikat itu. Pembunuhan akan dipelihara sebagai sulit. Dia tidak akan tahu maklumat tentang siapa pembunuh atau bila dia akan mati. Ini adalah ideal untuk KIL, sehingga dia jatuh cinta dengan seorang gadis yang dia temui, Zara. Selepas itu, dia mula mempunyai fikiran yang was-was untuk mati.


Official Trailer KIL


Komen Pengguna Youtube



Ramai yang memuji filem ini. Mari saksikan Filem KIL ini.


Masih ingat iklan ini iklan Petronas 2012 lakonan Redza Minhat




2 comments:

Suri d'Laman said...

cam menarik nk layan filem nih KIL nih.. thanks reviem yer dayat..

Muhd Hidayat said...

@Suri d'Laman

Sama2 , yup tengok trailer filem ni lain dari yang lain je kan hehe tadi ingat nak tengok filem ni tapi tak jadi tengok filem After Earth je :)

Mungkin korang suka cerita dayat yang ni?